Siste nytt

Nytt styre er valgt.

Osen kommunestyre har valgt følgende medlemmer for kommende 4 års periode- 2011-2015.

FJELLSTYRET                              Personlig varamedlem:
Arvid Osen, leder                          Atle Karlsen
Kay Arne Hagen                            Rune Strand
Brynjar Melhus                              Kjell Melhus
Signe L. Nordmeland, nestleder       Tina Hagen
Marte Karlsen                                Eli Nordmeland

 

Styremøte 25.7. utsatt til 01.08.2011

På grunn av hendelsene ved Utøya og Oslo blir styresmøtet 25.7. utsatt til 01.08.2011. Møtet blir til samme klokkeslett og sted.

Kløvtur til Austvatnet!

altSausanking

Sommeren er over for denne gang og høsten står for døren. Om høsten er det stor aktivitet i fjellet. Først starter sankingen av sauen som skal hjem fra beite. Sankerne har planlagt godt og har allerede fått proviant og utstyr på plass i Austvasshytta. Her ser dere hesten Balder til Kjell Petter Hestmo som blir brukt som kløvhest opp til Austvatnet. Vi i fjellstyret ønsker sankerne en fin tid i fjellet.

Vel gjennomført Osenhælg!

altOsen Fjellstyre sin stand på Osenhælja var godt besøkt på lørdag. Mange deltok i vår uhøytidlige konkurranse. Vinnere av konkurransen ble:

  1. Hans Petter Hestmo
  2. Eli Nordmeland
  3. Bjørg Haugen

Torv sperrer Vassdølin

Høsten 2009 løsnet en stor torv(50m*30m)i innerenden av Vassdølin. Denne torva har nå forflyttet seg slik at det vil bli vanskelig å ferdes helt til enden av Vassdølin. Statskog og Osen Fjellstyre har gjennom søknad til Osen kommune fått tillatelse til å sprenge torva fra fastlandet  for så å bringe den tilbake til der den har løsnet. Dette vil bli gjennomført i løpet av kort tid.